Hvad er en yoyo kortholder?

At få en yoyo kortholder kan være en smart løsning der sikrer, at man altid har sit adgangskort ved hånden. Kortholderne fås i flere forskellige former og størrelser, og indeholder varierende funktioner, alt efter hvilket behov man har. En yoyo kortholder er en fleksibel løsning, hvor man kan strække snoren, hvis man vil have den længere. På den måde er den også som udgangspunkt kortere. Dette gør, at den ikke fylder så meget, og at man kan mere eller mindre gemme den efter behov. De fås endda ekstra stærke og holdbare, så de kan klare mange stræk.

På en sådan yoyo kan der altså monteres kort, clips, nøgler eller nøglebrikker. Det er en praktisk og nem anvendelig løsning, som forhindrer at du taber dine kort eller nøgler. Man kan på denne måde altid have dem lige ved hånden, uden at skulle finde sin pung frem. Man kan sætte dem fast til karabiner eller hænge dem rundt om halsen.

Yoyo kortholder til dit studiekort

Et af de mest almindelige steder at anvende en yoyo kortholder, er til dit adgangskort på arbejdspladsen eller dit studiekort. Studiekortet bruges af studerende, når de skal identificere dem selv i mange forskellige anledninger. Det kan være for at få adgang til uddannelsesstedet, eller når man skal have rabat i biografen, på museet eller i teatret. De kommer ofte med chip, hvor den unikke kode er tilknyttet den studerende.

For medarbejdere kan det også være et tryghedsprædikat at bære ID-kort. Det kan være at du som virksomhedsejer har ansatte, der har direkte kontakt til andre mennesker. Det kan være en pakkeuddeler eller en hjemmehjælper på servicebesøg. Her kan det skabe større tryghed for borgeren, hvis vedkommende bærer et synligt ID-kort på sig. Nogle steder er det endda blevet et lovkrav. Få derfor en fleksibel og professionel kortholder, som er visuelt flot og holder i længden.